مواد لازم:

شكر دو ليوان

آب يك ليوان
گلاب نصف ليوان
آرد گندم 2 ليوان
هل 1 ق چ
روغن

طرز تهیه:

برای شروع 2 لیوان شکر با 1 لیوان آب رو میگذاریم به جوش بیاد و ½ لیوان گلاب اضافه می کنیم. بعد از یکی دو غل که جوش خورد از روی حرارت بر می داریم.



2 لیوان آرد گندم سبوس دار رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره.





روغن یا کره را اضافه کرده و آنقدر تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود. ( با نصف لیوان شروع کنید و اگه نیاز بود کم کم روغن اضافه کنید ولی بیشتر از 1 لیوان نریزید....به قلبتون رحم کنید! )


از روی حرارت بردارید و شیره را کم کم اضافه کرده خوب هم بزنید و مجدد شعله را روشن کنید ( اینکار را برای جلوگیری از پاشیدن روغن روی دست و صورت انجام می دهیم. اگه مهارت دارید شعله رو خاموش نکنید)


1 قاشق چایی خوری هل اضافه کرده از روی حرارت برداشته و در ظرف میریزیم


برای زر های کرم نمیزاریم حلوا تیره بشه.تمام مراحل را با نصف کردن اندازه ها اینبار با آرد سفید تکرار می کنیم.





با استفاده از کیسه و ماسوره خامه زنی مطابق تصویر دور ظرف رو تزئین می کنیم.



با حرکت دست به جلو و عقب ، موج ایجاد می کنیم




البته می تونیم با استفاده از ماسوره های مختلف دور کار رو شکوفه بزنیم.







حالا ماسوره رو عوض می کنیم و کار رو با ماسوره گلبرگ شروع می کنیم.











به آرامی گل را بلند می کنیم. با یک تکان کوچک ماسوره را از درون رز خارج می کنیم. کمی ته رز را جمع کرده و آن را روی حلوا قرار می دهیم. به همین شکل هر تعداد رز که خواستید می تونید درست کنید.

اگر بخواهیم گل بزرگتری داشته باشیم باید ماسوره را عوض کرده ، با ماسوره گلبرگ بزرگتری کار را به همین ترتیب ادامه دهیم.



منبع:cheftayebeh.ir

با کمی دخل
و تصرف